Sari la conținut

Cabinet optometrie oftalmologic Constanța

consultatie oftalmologica consult oftalmologic control oftalmologic oftalmolog

Solicită o programare pentru un consult optometric GRATUIT!

Campaniile de informare pe care le oferim gratuit sunt pentru a va putea testa sanatatea vederii, venind astfel in ajutorul dumneavoastra, fara a va obliga de a achiziționa ochelari sau lentile din cabinetul nostru!

Contactează-ne completând formularu, îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

  Locație cabinet
  Nume și prenume
  Telefon

  Oftalmolgoie Constanța

  Terra Optic Galați este o echipa tanara si profesionista, hotarata sa contruiasca acest brand din dorinta de a oferi pacientilor servicii la un nivel inalt de calitate, promptitudine si rapiditate.

  Viziunea echipei noastre este sa transformam sloganul : “Terra Optic pentru toata lumea” in realitate. Terra Optic face constant investitii in tehnologie performanta pentru ca serviciile noastre sa satisfaca nevoile pacientilor.

  Echipa Terra optic se asigura ca vei avea cea mai buna corectie optică, datorita unui consult complex, realizat cu aparatuta din cea mai nouă generație.

  Vom tine cont de activitatile tale, istoricul medical, corectia veche si acuitatea vizuala. Nu este de ajuns sa citesti literele de pe un panou. Consilierii nostri te vor ajuta sa gasesti solutia optima pentru corectie, in functie de nevoi, asteptari si bugetul tau. In cadrul clinicii veti gasi o gamă variată de rame de calitate de la cele mai renumite branduri, lentile de contact cât și accesorii pentru ochelari.

  Adresă: I.G. Duca L96 scara A, zona Casa de Cultură

  Solicită o programare pentru un consult optometric GRATUIT!

  Campaniile de informare pe care le oferim gratuit sunt pentru a va putea testa sanatatea vederii, venind astfel in ajutorul dumneavoastra, fara a va obliga de a achizitiona ochelari sau lentile din cabinetul nostru!

  Programări telefonice: 0725 522 224

  Contactează-ne completând următoarele câmpuri! Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

   Locație cabinet
   Nume și prenume
   Telefon